Om Restauratørforeningen

Restauratørforeningen af 1883 er en forening for Odenses restauranter, cafeer, barer diskoteker, hoteller og mange flere. Vi samler og varetager branchens interesser og vi taler med én fælles stemme, der skal forbedre branchens vilkår og indflydelse i byen.

Vores vision er at arbejde målrettet for at gøre vilkårene bedre i vores branche, sikre indflydelse og medbestemmelse i Odenses vedtagelser, og være go-to sparringspartner for medlemmer, beslutningstagerne og alle, der har indflydelse på vores fremtid. Målet er mindre bureaukrati, mere gennemsigtighed og generelt bedre vilkår og forståelse for hele vores branche.

Som forening repræsenterer vi vores medlemmer og branchen over for alle relevante parter f.eks. politikere og medierne. Derfor er vi til stede div. udvalg og advisory boards i Odense samt har en tæt forbindelse til Odense Kommune, så vi sikrer de bedste muligheder for at have medindflydelse og medbestemmelse på vegne af vores branche.

Vi sidder med ved bordet når beslutningerne skal tages. Derfor skal vi stå endnu stærkere, når vi bl.a. skal være med i udarbejdelse af det nye regulativ for udeservering, samarbejdet med den nye rådmand og sikre bedre vilkår for branchen i kommunen.

Meld dig ind, vær med til at styrke din branche og hjælp os med at stå stærkere.

3 gode grunde til at blive medlem:

  • Du sikrer at din stemme bliver hørt, når vigtige beslutninger vedrørende vores branche bliver diskuteret og besluttet – både politisk, i pressen og generelt
  • Du får et kæmpe netværk af kollegaer fra branchen, hvor du kan sparre og videndele erfaringer.
  • Du bliver opdateret med seneste nyt vedr. vores branche i Odense og foreningens arbejde.